laikexpert laikexpert

 
 FAQ - ╚esto Postavljana PitanjaFAQ - ´┐Żesto Postavljana Pitanja   Tra×iTra´┐Żi   Lista ŔlanovaLista ´┐Żlanova   KorisniŔke grupeKorisni´┐Żke grupe   Registruj seRegistruj se 
 ProfilProfil   Proveri privatne porukeProveri privatne poruke   PristupiPristupi 

Important Notice: We regret to inform you that our free phpBB forum hosting service will be discontinued by the end of June 30, 2024. If you wish to migrate to our paid hosting service, please contact [email protected].
FAQ - ´┐Żesto Postavljana Pitanja
Problemi prilikom prijave i registracije
Za´┐Żto ne mogu da se prijavim?
Za´┐Żto uop´┐Żte moram da se registrujem?
Za´┐Żto se odjavljujem automatski?
Kako da spre´┐Żim da se moje ime ne pojavljuje na listi korisnika koji su trenutno na forumu?
Izgubio sam ´┐Żifru!
Registrovao sam se ali ne mogu da se prijavim!
Ranije sam se registrovao ali vi´┐Że ne mogu da se prijavim?!

Pode´┐Żavanja korisnika
Kako da promenim moja pode´┐Żavanja?
Vreme je pogre´┐Żno!
Promenio sam svoju vremensku zonu i sat je jo´┐Ż uvek neta´┐Żan!
Moj jezik nije na listi!
Kako da prika´┐Żem sliku pored mog korisni´┐Żkog imena?
Kako menjam svoju poziciju?
Kada kliknem na email link za korisnika tra´┐Żi se da se prijavim?

Problemi prilikom pisanja
Kako da napi´┐Żem poruku na forumu?
Kako da izmenim ili izbri´┐Żem poruku?
Kako da dodam potpis mojoj poruci?
Kako da napravim glasanje?
Kako da izmenim ili izbri´┐Żem glasanje?
Za´┐Żto ne mogu pristupiti forumu?
Za´┐Żto ne mogu da glasam?

Formatiranje i tipovi tema
´┐Żta je BBKod?
Da li mogu da koristim HTML?
´┐Żta su smajliji?
Mogu li slati slike?
´┐Żta su obave´┐Żtenja?
´┐Żta su lepljive teme?
´┐Żta su zaklju´┐Żane teme?

Korisni´┐Żki nivoi i grupe
´┐Żta su administratori?
´┐Żta su urednici?
´┐Żta su korisni´┐Żke grupe?
Kako da se pridru´┐Żim korisni´┐Żkoj grupi?
Kako da postanem urednik korisni´┐Żke grupe?

Privatne poruke
Ne mogu da ´┐Żaljem privatne poruke!
Uporno dobijam ne´┐Żeljene privatne poruke!
Dobio sam spam ili uvredljiv materijal od nekog sa ovog boarda!

O phpBB 2
Ko je napisao ovaj bilten board?
Za´┐Żto nije dostupna mogu´┐Żnost X-a?
Za´┐Żto da vas kontaktiram o uvredljivom materijalu i/ili legalnim stvarima pripisanim ovom boardu?

 

Problemi prilikom prijave i registracije
Za´┐Żto ne mogu da se prijavim?
Da li ste se registrovali? Morate se registrovati ukoliko ´┐Żelite da se prijavite. Da li imate zabranu pristupa boardu (ako jeste bi´┐Że prikazana poruka)? Ako je to u pitanju, trebalo bi da kontaktirate webmastera ili administratora i saznate ´┐Ża´┐Żto je tako. Ako ste registrovani i nemate zabranu i jo´┐Ż uvek ne mo´┐Żete da se prijavite onda ponovo proverite va´┐Że korisni´┐Żko ime i ´┐Żifru. Obi´┐Żno je ovo problem, a ako nije onda kontaktirajte administratora jer mo´┐Żda ne´┐Żto nije u redu sa boardom.
Nazad na vrh
Za´┐Żto uop´┐Żte moram da se registrujem?
Ne morate tako´┐Że, na administratoru boarda je da odlu´┐Żi da li mo´┐Żete slati poruke ako niste registrovani. U svakom slu´┐Żaju registracija vam omogu´┐Żuje pristu dodatnim mogu´┐Żnostima koje nisu dostupne gostima kao ´┐Żto su biranje avatar slika, privatne poruke, slanje emaila drugim korisnicima, priklju´┐Żivanje grupama itd. Potrebno je svega nekoliko minuta za registraciju pa vam preporu´┐Żujemo da se registrujete.
Nazad na vrh
Za´┐Żto se odjavljujem automatski?
Ako ne uklju´┐Żite Prijavi me automatski kada se prijavljujete board ´┐Że vas pamtiti kao prijavljenog svo prisutno vreme. Ovo spre´┐Żava da se neko drugi prijavi kao vi. Da biste ostali prijavljeni ´┐Żtiklirajte kutijicu prilikom prijavljivanja, mada ovo ne preporu´┐Żujemo ako boardu pristupate sa deljenog kompjutera, npr. biblioteke, internet cafea, fakulteta itd.
Nazad na vrh
Kako da spre´┐Żim da se moje ime ne pojavljuje na listi korisnika koji su trenutno na forumu?
U va´┐Żem profilu ´┐Żete na´┐Żi opciju Sakrij moj onlajn status, ako ovo promenite na Uklju´┐Żeno bi´┐Żete vidljivi samo administrators ili sami sebi. Bi´┐Żete brojani kao skriveni korisnik.
Nazad na vrh
Izgubio sam ´┐Żifru!
Ne pani´┐Żite! Iako va´┐Ża ´┐Żifra ne mo´┐Że biti vra´┐Żena, ona mo´┐Że biti resetovana. Da biste ovo uradili idite na stranicu za prijavu i kliknite na Zaboravio sam ´┐Żifru, pratite instrukcije i brzo ´┐Żete ponovo biti u mogu´┐Żnosti da se prijavite
Nazad na vrh
Registrovao sam se ali ne mogu da se prijavim!
Prvo proverite da li ste uneli ta´┐Żno korisni´┐Żko ime i ´┐Żifru. Ako je to u redu onda je mogu´┐Ża jedna od ove dve gre´┐Żke. Ako je COPPA podr´┐Żka uklju´┐Żena i kliknuli ste na Mla´┐Żi-a sam od 13 godina prilikom registracije onda ´┐Żete morati da pratite uputstva koja ste dobili. Ukoliko i ovo ne pomogne proverite da li va´┐Ż nalog treba reaktivirati? Neki boardi ´┐Że zahtevati da ponovo budete registrovani, ili sami ili od strane administratora pre nego [to budete u mogu´┐Żnosti da se prijavite. Kada se registrujete bi´┐Że vam re´┐Żeno da li trebate da reaktivirate nalog. Ako vam je poslat email onda pratite instrukcije, a ako niste proverite da li je ta´┐Żan va´┐Ż email? Jedan razlog za aktivacijom je da bi se smanjila mogu´┐Żnost da korisnici koji varaju anonimno vre´┐Żaju board. Ako ste sigurni da je email adresa koju ste koristili ta´┐Żna onda kontaktirajte administratora.
Nazad na vrh
Ranije sam se registrovao ali vi´┐Że ne mogu da se prijavim?!
Naj´┐Że´┐Ż´┐Żi razlozo za ovo su; uneli ste pogre´┐Żno korisni´┐Żko ime ili ´┐Żifru (proverite u mailu koji vam je poslat prilikom registracije) ili je administrator obrisao va´┐Ż nalog iz nekog razloga. Ako je ovo drugo razlog onda mo´┐Żda niste pisali ni´┐Żta? ´┐Żesto boardi periodi´┐Żno bri´┐Żu korisnike koji ne pi´┐Żu da bi smanjili veli´┐Żinu baze. Probajte da se ponovo registrujete i uklju´┐Żite u diskusije.
Nazad na vrh

Pode´┐Żavanja korisnika
Kako da promenim moja pode´┐Żavanja?
Sva va´┐Ża pode´┐Żavanja (ako ste registrovani) su sa´┐Żuvana u bazi. Da biste im pristupili kliknite na Profil link (obi´┐Żno je pri vrhu stranice ali mo´┐Żda to nije slu´┐Żaj). To ´┐Że vam omogu´┐Żiti da promenite pode´┐Żavanja
Nazad na vrh
Vreme je pogre´┐Żno!
Vreme je obi´┐Żno ta´┐Żno, u svakom slu´┐Żaju ono ´┐Żto vidite je vreme prikazano u vremenskoj zoni razli´┐Żitoj od va´┐Że. U tom slu´┐Żaju trebalo bi da promenite va´┐Ża pode´┐Żavanja za vremensku zonu da bi se poklopila sa megtom gde se vi nalazite, npr. London, Pariz, Njujork, Sidnej, itd. Znajte da promena vremenske zone, kao i mnoga druga pode´┐Żavanja mogu promeniti samo registrovani korisnici. Ako niste registrovani sada je dobro vreme da to i u´┐Żinite!
Nazad na vrh
Promenio sam svoju vremensku zonu i sat je jo´┐Ż uvek neta´┐Żan!
Ukoliko ste sigurni da ste ta´┐Żno podesili vremensku zonu i vreme je jo´┐Ż uvek pogre´┐Żno najverovatnije je problem u pomeranju vremena (ili letnje vreme kako je to poznato u UK i drugim mestima). Board nije dizajniran da razlikuje promene izme´┐Żu standardnog i pomerenog vremena pa ´┐Że u letnjim mesecima vreme biti za sat vremena razli´┐Żito od stvarnog lokalnog vremena.
Nazad na vrh
Moj jezik nije na listi!
Naj´┐Że´┐Ż´┐Żi razlog ovome su ili administrator nije instalirao va´┐Ż jezik ili neko jo´┐Ż uvek nije preveo ovaj board na va´┐Ż jezik. Pitajte administratora da li mo´┐Że da instalira jezi´┐Żki paket koji vam je potreban, a ako ne postoji ose´┐Żajte se slobodnim da napravite prevod. Vi´┐Że informacija mo´┐Żete prona´┐Żi na sajtu phpBB grupe (pogledajte link pri dnu stranica)
Nazad na vrh
Kako da prika´┐Żem sliku pored mog korisni´┐Żkog imena?
Mogu postojati dve slike ispod korisni´┐Żkog imena kada pregledate poruke. Prva slika je asocijacija na tvoju poziciju i izgleda kao skup zvezdica ili kvadrati´┐Ża koji pokazuju kojiko ste poruka napisali na forumu. Ispod ove mo´┐Że biti ve´┐Ża slika poznatija kao avatar, ona je generalno unikatna ili li´┐Żna za svakog korisnika. Na administratoru je da omogu´┐Żi avatare i oni imaju izbor na koji na´┐Żin ´┐Że avatars biti dostupni. Ukoliko niste u mogu´┐Żnosti da koristite avatare onda je to odluka administratora, trebalo bi da ih upitate za razlog tome (sirurni smo da ´┐Że biti dobar!)
Nazad na vrh
Kako menjam svoju poziciju?
Generalno ne mo´┐Żete direktno menjati naziv bilo koje pozicije (pozicije se pojavljuju ispod korisni´┐Żkog imena u temama i u va´┐Żem profilu u zavisnosti od stila). Mnogi boardi koriste pozicije da prika´┐Żu broj poruka koje ste napisali i da bi identifikovali odre´┐Żene korisnike, npr. urednici i administratori mogu imati specijalne pozicije. Molimo vas da ne zloupotrebljavate board pi´┐Żu´┐Żi nepotrep´┐Żtine samo da bi pove´┐Żali svoju poziciju, verovatno ´┐Że vam urednik ili administrator jednostavno smanjiti rank.
Nazad na vrh
Kada kliknem na email link za korisnika tra´┐Żi se da se prijavim?
´┐Żao nam je ali samo registrovani korisnici mogu slati email drugima putem ugra´┐Żene email forme (ako administrator omogu´┐Żi ovu opciju). Ovo je da bi se spre´┐Żila zlonamerna upotreba email-a od strane anonimnih korisnika.
Nazad na vrh

Problemi prilikom pisanja
Kako da napi´┐Żem poruku na forumu?
Jednostavno, kliknite na relevantno dugme na bilo kojem ekranu foruma ili teme. Mo´┐Żda ´┐Żete morati da se registrujete pre nego ´┐Żto ´┐Żete biti u mogu´┐Żnosti da ´┐Żaljete poruke, mogu´┐Żnosti koje su vam dostupne su izlistane na dnu ekrana foruma i tema (to su Mo´┐Żete pisati nove teme, Mo´┐Żete glasati, itd.)
Nazad na vrh
Kako da izmenim ili izbri´┐Żem poruku?
Ukoliko niste urednik ili moderator mo´┐Żete samo menjati i brisati sopstvene poruke. Mo´┐Żete izmrniti poruku (ponekad za samo odre´┐Żeno vreme posle pisanja) tako ´┐Żto ´┐Żete kliknuti na izmeni dugme za relevantnu poruku. Ako je neko ve´┐Ż odgovorio na poruku primeti´┐Żete mali tekst ispod poruke kada se vratite na teme, ovo pokazuje broj koliko puta ste menjali poruku. Ovo ´┐Że se pojaviti samo ako niko nije odgovorio, i tako´┐Że se ne´┐Że pojaviti ako urednici ili administratori izmene poruku (trebalo bi da ostave poruku ´┐Żta su menjali i za´┐Żto). Znajte i to da obi´┐Żni korisnici ne mogu brisati poruke kada neko na njih odgovori.
Nazad na vrh
Kako da dodam potpis mojoj poruci?
Da biste dodali potpis prvo ga morate napraviti, ovo ´┐Żete uratiti putem va´┐Żeg profila. Kada ga napravite mo´┐Żete ´┐Żtiklirati Dodaj potpis kutijicu na formi da bi dodali potpis. Mo´┐Żete tako´┐Że standardno dodati potpis svim va´┐Żim porukama uklju´┐Żivanjem relevantnog radio dugmeta u va´┐Żem profilu (jo´┐Ż uvek mo´┐Żete spre´┐Żiti dodavanje potpisa pojedina´┐Żnim porukama tako ´┐Żto ´┐Żete od´┐Żekirati kutijicu na formi)
Nazad na vrh
Kako da napravim glasanje?
Pravljenje glasanja je lako, kada ´┐Żaljete novu poruku (ili editujete prvu poruku u temi, ako imate dozvolu) vide´┐Żete Dodaj glasanje formu ispod glavne forme za poruke (ako je ne vidite onda verovatno nemate prava da napravite glasanje). Trebate da unesete naslov glasanja a onda i najmanje dve opcije (da biste dodali opcije upi´┐Żite ime pitanja i kliknite na Dodaj opciju dugme. Tako´┐Że mo´┐Żete podesiti vremenski limit za glasanje, 0 je beskona´┐Żno glasanje. Postoji limit broja opcija koje odre´┐Żuje administrator
Nazad na vrh
Kako da izmenim ili izbri´┐Żem glasanje?
Kao sa porukama, glasanje mo´┐Że biti izmenjeno od onoga ko je napravio glasanje, urednika ili administratora boarda. Da biste izmenili glasanje kliknite na prvu poruku u temi (ona uvek ima pridru´┐Żeno glasanje). Ako niko nije glasao onda korisnici mogu izbrisati glasanje ili menjati bilo koju opciju glasanja, ali ako su korisnici ve´┐Ż glasali samo urednici ili administratori mogu mogu izmeniti ili brisati glasanje. Ovo spre´┐Żava name´┐Żtanje glasanja menjanjem opcija na pola glasanja
Nazad na vrh
Za´┐Żto ne mogu pristupiti forumu?
Neki forumi mogu biti ograni´┐Żeni za odre´┐Żene korisnike ili grupe. Da biste pregledali, ´┐Żitali, pisali itd. treba´┐Że vam posebna dozvola, samo urednik i administrator mogu garantovati ovakav pristup, trebalo bi da ih kontaktirate.
Nazad na vrh
Za´┐Żto ne mogu da glasam?
Samo registrovani korisnici mogu glasati. Ako ste registrovani i jo´┐Ż uvek ne mo´┐Żete glasati onda verovatno nemate adekvatna prava pristupa.
Nazad na vrh

Formatiranje i tipovi tema
´┐Żta je BBKod?
BBKod je specijalna implementacija HTML-a, a da li mo´┐Żete da ga koristite zavisi od administratora (mo´┐Żete ga tako´┐Że isklju´┐Żiti na formi za slanje). BBKode je sli´┐Żan stilovima u HTML-u, tagovi su uba´┐Żeni izme´┐Żu viti´┐Żastih zagrada [ i ] pre nego < i > i nude ve´┐Żu kontrolu koko i ´┐Żta se prikazuje. Za vi´┐Że informacija o BBKodu pogledajte uputstvo kome mo´┐Żete pristupiti sa strane za pisanje.
Nazad na vrh
Da li mogu da koristim HTML?
To zavisi od toga da li vam to administrator dozvoljava, imaju potpunu kontrolu nad njim. Ako vam je dozvoljeno da ga koristite vide´┐Żete da samo neki tagovi rade. Ovo je mera bezbednosti da bi spre´┐Żila ljude da uznemiravaju board koriste´┐Żi tagove koji mogu poremetiti izgled ili prouzrokovati probleme. Ako je HTML uklju´┐Żen mo´┐Żete ga isklju´┐Żiti na formi za pisanje.
Nazad na vrh
´┐Żta su smajliji?
Smajliji ili emotivne ikonice su male sli´┐Żice koje se koriste da bi iskazali ose´┐Żanja koriste´┐Żi kratak kod, npr. :) zna´┐Żi sre´┐Żan, :( zna´┐Żi tu´┐Żan. Kompletnu listu smajlija mo´┐Żete videti na formi sa slanje poruke. Poku´┐Żajte da ne preterujete sa smajlijima, mogu vrlo lako prouzrokovati da poruka postane ne´┐Żitljiva i urednik mo´┐Że odlu´┐Żiti da ih izmeni ili izbri´┐Że sve poruke zajedno
Nazad na vrh
Mogu li slati slike?
Slike mo´┐Żete zaista prikazati u va´┐Żim porukama. Ipak trenutno nema mogu´┐Żnosti da po´┐Żaljete sliku direktno na board. Morate linkovati sliku koja postoji na javno dostupno web serveru, npr. http://www.some-unknown-place.net/my-picture.gif. Ne mo´┐Żete linkovati slike koje se nalaze na va´┐Żem PC-u (osim ako nije javno dostupan server) niti slike koje se nalaze iza authentifikacionih mehanizama, npr. hotmail ili yahoo sandu´┐Żi´┐Żi, ´┐Żifrom za´┐Żti´┐Żeni sajtovi, itd. Da biste prikazali sliku koridtite ili BBKod [img] tag ili odgovaraju´┐Żi HTML (ako je dozvoljeno).
Nazad na vrh
´┐Żta su obave´┐Żtenja?
Obave´┐Żtenja ´┐Żesto sadr´┐Że va´┐Żnu informaciju i trebalo bi da ih ´┐Żto pre pro´┐Żitate. Obave´┐Żtenja se pojavljuju na vrhu svake strane u forumu na kome su postavljene. Da li mo´┐Żete ili ne mo´┐Żete da ´┐Żaljete obave´┐Żtenja zavisi od dozvola koje su pode´┐Żene od strane administratora.
Nazad na vrh
´┐Żta su lepljive teme?
Lepljive teme se prikazuju ispod obave´┐Żtenja u pregledu foruma i samo na prvoj stranici. Obi´┐Żno su prili´┐Żno va´┐Żne pa bi trebalo da ih pro´┐Żitate ´┐Żto pre. Kao i sa obave´┐Żtenjima board administrator odlu´┐Żuje o dozvolama koje su potrebne da biste poslali lepljive teme u svakom forumu.
Nazad na vrh
´┐Żta su zaklju´┐Żane teme?
Zaklju´┐Żane teme su postavljene na ovaj na´┐Żin bilo od urednika ili administratora. Ne mo´┐Żete odgovarati na zaklju´┐Żane teme i bilo koje glasanje koje sadr´┐Żi je automatski zavr´┐Żeno. Teme mogu biti zaklju´┐Żane iz mnogo razloga.
Nazad na vrh

Korisni´┐Żki nivoi i grupe
´┐Żta su administratori?
Administratori su ljudi kojima su dodeljeni najvi´┐Żi nivoi kontrole za ceo board. Ovi ljudi mogu da kontroli´┐Żu saki deli´┐Ż i sve operacije boarda koje uklju´┐Żuju postavljanje dozvola, zabranjivanje pristupa korisnicima, pravljenje korisni´┐Żkih grupa ili urednika, itd. Tako´┐Że imaju kompletne mogu´┐Żnosti ure´┐Żivanja u svim forumima.
Nazad na vrh
´┐Żta su urednici?
Urednici su pojedinci (ili grupa pojedinaca) ´┐Żiji je posao da prate rad foruma iz dana u dan. Imaju dozvole da menjaju ili bri´┐Żu poruke i zaklju´┐Żavaju ili oktlju´┐Żavaju, pomeraju, bri´┐Żu i dele teme u forumima koje ure´┐Żuju. Uop´┐Żte urednici su tu da spre´┐Że ljude da odlutaju sa teme ili ´┐Żalju uvredljiv ili neprikladan materijal.
Nazad na vrh
´┐Żta su korisni´┐Żke grupe?
Korisni´┐Żke grupe su na´┐Żim putem koga administratori mogu da grupi´┐Żu korisnike. Svaki korisnik mo´┐Że pripadati u vi´┐Że grupa (za razliku od ve´┐Żine drugih boarda) i svakoj grupi mogu biti dodeljena individualna prava pristupa. Ovo olak´┐Żava administratorima da podese vi´┐Że korisnika kao urednike foruma, ili da im daju pristup privatnom forumu itd.
Nazad na vrh
Kako da se pridru´┐Żim korisni´┐Żkoj grupi?
Da biste se pridru´┐Żili korisni´┐Żkoj grupi kliknite na link Korisni´┐Żke grupe u zaglavlju stranice (zavisi od dizajna podloge), i tada mo´┐Żete videti sve korisni´┐Żke grupe. Nisu sve grupe otvorenog pristupa, neke su zatvorene i neke mogu ´┐Żak imati skrivene ´┐Żlanove. Ako je board otvren onda mo´┐Żete zahtevati da se priklju´┐Żite grupi klikom na odgovaraju´┐Że dugme. Urednik grupe ´┐Że morati da vam odobri va´┐Ż zahtev, mogu vas pitati i za´┐Żto ´┐Żelite da se priklju´┐Żite. Molimo vas da ne uznemiravate urednike ukoliko va´┐Ż zahtev ne bude odobren, sigurno da za to imaju razloga.
Nazad na vrh
Kako da postanem urednik korisni´┐Żke grupe?
Korisni´┐Żke grupe su prvobitno napravljene od administratora boarda, i tako´┐Że imaju dodeljenog urednika. Ako ste zainteresovani za stvaranje korisni´┐Żke grupe onda prvo trebata da kontaktirate administratora, probajte da mu po´┐Żaljete privatnu poruku.
Nazad na vrh

Privatne poruke
Ne mogu da ´┐Żaljem privatne poruke!
Za ovo postoji tri razloga; niste registrovani i/ili niste prijavljeni, administrator je isklju´┐Żio privatne poruke za ceo board ili vas je spre´┐Żio da ´┐Żaljete poruke. Ako je ovo poslednje u pitanju, trebali biste da pitate administratora za´┐Żto je tako.
Nazad na vrh
Uporno dobijam ne´┐Żeljene privatne poruke!
U budu´┐Że ´┐Żemo dodati listu ignorisanja za privatne poruke. Za sada ako i dalje dobijate ne´┐Żeljene privatne poruke od nekog obavestite administratora, oni imaju mogu´┐Żnost da spre´┐Że korisnika da uop´┐Żte ´┐Żalje privatne poruke.
Nazad na vrh
Dobio sam spam ili uvredljiv materijal od nekog sa ovog boarda!
´┐Żao nam je ´┐Żto to ´┐Żujemo. email forma ovog boarda ima mere bezbednosti da poku´┐Ża i prati korisnike koji ´┐Żalju takve poruke. Trebalo bi da po´┐Żaljete email administratoru sa punom kopijom email-a kojeg ste dobili, vrlo je va´┐Żno da mail po´┐Żaljete sa zaglavljem (ovde se nalaze detalji o korisniku koji je poslao email). Onda oni mogu stupiti u akciju.
Nazad na vrh

O phpBB 2
Ko je napisao ovaj bilten board?
Ovaj softver (u svojoj nemodifikovanoj formi) je proizveden, pu´┐Żten i ima kopirajt phpBB Grupe. Dostupan je pod GNU General Public Licence i mo´┐Że se slobodno distribuirati, pogledajte link za vi´┐Że detalja
Nazad na vrh
Za´┐Żto nije dostupna mogu´┐Żnost X-a?
Ovaj softver je napisan i licenciran kroz phpBB Grupu. Ako verujete da bi ova mogu´┐Żnost trebala biti dodata onda vas molimo da posetite phpbb.com web sajt i pogledate ´┐Żta phpBB Grupa ima da ka´┐Że. Molimo vas da ne ´┐Żaljete zahteve za mogu´┐Żnostima na board na phpbb.com, Grupa koristi izvore znanja za prihvatanje novih mogu´┐Żnosti. Molimo vas da progitate kroz forume i pogledate ´┐Żta, i koliko, na´┐Ża pozicija je mo´┐Żda ve´┐Ż za tu mogu´┐Żnost i onda pratite procedutu da biste do´┐Żli dotle.
Nazad na vrh
Za´┐Żto da vas kontaktiram o uvredljivom materijalu i/ili legalnim stvarima pripisanim ovom boardu?
Trebalo bi da kontaktirate administratora ovog boarda. Ukoliko neznate ko je on, trebalo bi da prvo kontaktirate jednog od urednika foruma i pitate ga kome da se obratite. Ako jo´┐Ż uvek nema odgovora trebalo bi da kontaktirate vlasnika domena (uradite pretragu ko je) ili, ako je board na besplatnom serveru (npr. yahoo, free.fr, f2s.com, itd.), menad´┐Żera ili odeljenje za uvrede tog servisa. Znajte da phpBB Grupa apsolutno nema kontrolu i ne mo´┐Że na bilo koji na´┐Żin da sazna kako, gde ili ko koristi ovaj board. Apsolutno je besmisleno kontaktirati phpBB Grupu i povezati je sa bilo kojim legalnim (stati i prestati, obavezan, klevetni´┐Żki komentar, itd.) ´┐Żinjenicama koje nisu direktno povezane sa phpbb.com web sajtom ili softwerom phpBB-a. Ako po´┐Żaljete email phpBB Grupi o bilo kom tre´┐Żerazrednom kori´┐Ż´┐Żenju ovog softvera onda bi trebalo da o´┐Żekujete sa´┐Żet odgovor ili nikakav odgovor uop´┐Żte.
Nazad na vrh

Sva vremena su GMT + 1 sat

Sko´┐Żi na:  


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Prevod by Simke


For Support - http://forums.BizHat.com

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!